2009. május 28., csütörtök

Ki-készülős

Tanévvége hangulat - nagyon. Holnap még dogák, töri házivizsga, és rettegésem tárgya, nulladik órában tesi felmérés... Be kellene mutatnom a 128 ütemű gyakorlatot, melynek egy elemére sem emlékszem, főleg nem sorban. Erre két jegyet is ad Koncz... :( Ja, és a négyütemű hátizomból meg javítanom kellene. Tényleg jobban félek a tesitől, mint a töri házivizsgától... Pedig az számít, a tesi meg nem. Azt meg tudom tanulni, a tesit meg nem. Őszintén: meg lehet bukni készségtárgyból? Ez annyira megalázó... Meg Koncz kiabálása is.

Egyébként se vagyok most lelkileg a legerősebb. Majdnem elvesztettem a legjobb barátnőmet! Két órán múlott. Ha elég jó barát lennék, ott lettem volna. Vagy most a kórházban lennék Nálad, Monique. Helyette itthon tanulok. Hétvégén megyek látogatni, viszem a tételeket, összeszedem magamat, és próbálok majd egy kis biztatást is vinni a tattyomban. Minden rendbe jön, mert rendbe kell jönnie! Csak valaki mondaná, hogy ez így van...

Dilemma: menjek a jutalom-útra, vagy ne? Aznap kellene munkaügyben dokibácsihoz mennem, meg Szophym utolsó koncertjére Ádámommal. Vagy helyette Pozsony? Nem tudom. Utána héten még győri konzultáció, pesti fair trade-es önkéntes munkás megbeszélés, Szophys együttalvás... Meg közben Monique-látogatás... Legfeljebb Győrben ragadok, ha nem tudok már hazajönni. Meg Ádááám (L). Akarok egy olyan izééét, ami Hermionénak volt... Miért csak 24 óra egy nap?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Móni jobban lesz... én is aggódom érte, de nem lesz semmi baj :)

Tafi írta...

Tudom, remélem...