2009. április 11., szombat

Tafi ül a fűben...

Holnap nyuszi. Tafi nem szereti. Vagyis szeretné, de nem így. Nézni a husit az asztalon. Némán tűrni a durva élceket. Megállni, hogy felálljon, noha két perc után felfordult a pocija a látványtól és a szagtól. De maradni. Zsufi program, itthon, apunál, aztán átmenni mamámhoz, öcsikéim focimeccse. Hogy én mit szeretnék? Nem érdekes. Bár... Csak azért is. Lesétálok a partra! Este, akkor legalább senki sem lát. Hiába próbálja apum tiltani. Mindig-mindig tilt, szabályoz, korlátokat állít.

Ma olyan nyugisan-punnyadósan hepi napom volt. Gyönyörűen kihúzott szemekkel, ahogy már rég nem. Pötyis hajpánttal, napsütésben sétálósan... Csak ne egyedül lettem volna! Annyira szeretethiányom és emberhiányom van napok óta. Még a suli is hiányzik. Ilyet soha nem mondtam eddig. És Tafi most alkoholt akar, meg vízipipát (vagy olyan cigit, amit Liliommal - Djarum Blacket), meg vízparti sétát éjjel, meg bulit, meg zenét, meg... Kicsit élni! Élni, élni, élni! És már biztos, hogy lesz piercing Monique-ommal együtt, és lesz lezsibbasztós Lidokain, meg élmény, meg ájulás... És aztán sikíthatunk, mert az jóóóó!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ejjha, Tafi cigizne? Nohát... :)

Tafi írta...

Te kísértél meg :P
És hát igen...

Névtelen írta...

Nem megkísértelek, hanem megkísértettelek :P :Đ

Névtelen írta...

igen, és együtt sikítunk, mert utána nem tudunk pizzát enni...de lesz vodka...meg jég...meg ááááá! el kell mesélnem,hogy a kiskutyusom nagyon ügyesen csóválja a farkát... Monique

Tafi írta...

jujjjj, Monique! áááááá! örülök, hogy ügyesen...
Liliom, ez vmi fura múlt idő akart lenni, sorry. de akkor is jó volt!